top of page

Zorgimkerij Immegaard

Logo Immegaard_bewerkt-2.jpg
Zorgimkerij: Over mij
Zorg voor mens en natuur

De zorgimkerij biedt een dagbesteding aan voor mensen en dit op maat van elke individu. Er is een breed gamma aan activiteiten en dat kan aangepast worden aan de behoefte van elke zorggast. Zo zijn er natuurlijk bijen aanwezig maar ook onze kippen, alpaca's en honden staan te popelen om met jullie kennis te maken. De seizoenen zorgen ook voor een zeer variabel aanbod aan werken in de tuin en de boomgaard. 

Onze zorgimkerij wil een gepast antwoordt bieden op de zorgvraag van onze cliënten. 
Wil je tot rust komen in de natuur, terug contact leggen met de natuur, of juist jezelf klaarstomen om terug het werk aan te vatten?

 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Dankzij steunpunt groene zorg kunnen wij jou ondersteunen waar en wanneer je dit nodig hebt. Samen met de organisatie die jou aanmeld bekijken we hoe we jou het best kunnen ondersteunen in uw noden. 

 

logo_groene_zorg.jpg
P1099272-e1567254861352.jpg

Heb je een budget gekregen van het VAPH (PAB of PVF)? 

Dan kan je rechtstreeks bij ons terecht. We zijn sinds 15 juli 2020 een geregistreerde groenezorginitiatief van het VAPH.

 

Tijdens een eerste gesprek bekijken we wat je nodig hebt en wat wij kunnen bieden. Als je een goed gevoel hebt, kunnen we een contract opmaken en kan je aangepast op jou maat hier activiteiten meedoen. 

Ben je graag in groep bezig of wil je toch liever rustig alleen op de zorgimkerij zijn? Wil je wel graag in de natuur zijn en met de dieren bezig zijn maar heb je een beetje angst voor bijen? Geen probleem, we zoeken samen maar een oplossing! Alles kan!

unnamed.png

Voor meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen.

Zo kunnen we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

bottom of page