Zelfpluktuin Immegaard

Wil je gezond en gevarieerd eten? Wil je graag verse en biodynamisch geteelde groenten? Wil je uw steentje bijdragen voor de kwetsbare in onze maatschappij?

Dankzij onze zelfpluktuin kan dit allemaal! In onze pluktuin vind je de vruchten van een fusie tussen natuur en zorg. De gewassen worden geteeld door volwassen en kinderen met een kwetsbare achtergrond (kansarmoede, mentale/fysieke beperking, psychiatrische kwetsbaarheid, langdurig zieken,...)!

In april 2021 opent de zelfpluktuin Immegaard zijn deuren. Vanaf januari 2021 start de verkoop van de zelfplukabonnementen. Wees er als de kippen bij!

In deze zelfpluktuin vind je diverse groenten, fruitsoorten, kruiden en veldbloemen. Deze tuin wordt volledig onderhouden door mensen die ingestapt zijn in onze zorgimkerij Nais/Immegaard. 

Ons aanbod: 

We bieden pakketten aan op maat van onze klanten. Dit wil zeggen dat je keuze hebt in grote van het pakketten en dat je mag aangeven welke groenten je liever niet in je mandje vindt. 

Een pakket bestaat uit 6 soorten groenten per week. Er is een mogelijkheid om extra aardappelen, uien en look mee te vragen en dit tegen een kleine meerprijs.

De pakketten variëren in kostprijs afhankelijk van het aantal gezinsleden. 

 

Pakketten (40w)

Groot pakket (één volwassen persoon):  €325

Middel pakket (= 50% van groot pakket): €163

Klein pakket (= 25% van een groot pakket): €82

U inschrijven voor de pakketten kan op onze website!

Logo zorgimkerij Nais.jpg