Laurylglucoside 1kg

Laurylglucoside 1kg

Laurylglycoside is een niet-ionische oppervlakte-actieve stof en detergent. Ze is goed biologisch afbreekbaar.

De INCI-naam is LAURYL GLUCOSIDE. Er zijn geen beperkingen aan het gebruik ervan in cosmetische producten. Laurylglycoside wordt onder meer gebruikt in vloeibare zepen, zonnebrandcrèmes en shampoos. Het is geschikt voor producten voor gevoelige huid en voor babyproducten.

    17,50 €Prijs
    inhoud
     

    0474 37 31 45

    ©2020 door Nais. Met trots gemaakt met Wix.com